Har du brug for en maler i Roskilde? Så er vi klar!

Maleren fra Roskilde - Maler Christensen

Indehaver Jess Christensen

Velkommen til Maler Christensen.

Søger du hjælp til malerarbejde fra en erfaren og kompetent maler i Roskilde? Hos Maler Christensen har vi mange års erfaring i at tage hånd om både store såvel som små opgaver indenfor malerarbejde og kan hjælpe dig med netop dit malerprojekt. Som erfaren maler i Roskilde besidder vi stor erfaring indenfor det at tage hånd både større såvel som mindre maleropgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 • Facaderenovering
 • Maling af døre og vinduer
 • Maling af loft
 • Maling af trappeopgange
 • Tapetsering
 • Lakering af træværk
 • Opsætning af glasfilt, glasvæv og miljøvæv

Vi kan kort og godt hjælpe med at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver for dig og sætter en stor ære i at lave et solidt og godt stykke arbejde indenfor de aftalte rammer – og naturligvis til aftalt tid og pris.

Omhyggelighed og høj kvalitet i centrum

Når du overlader malerarbejdet til Maler Christensen, kan du til enhver tid forvente at få lavet et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi er altid omhyggelige i vores arbejde og benytter os desuden altid af de absolut bedste kvalitetsmaterialer.

Dette sikrer dig et godt og ønskværdigt resultat, som du vil kunne få glæde af de næste mange år frem. Foruden at vi lægger stor vægt på godt håndværk, vægter vi desuden rådgivning højt i det daglige arbejde. Hos os kan du altid få rådgivning og vejledning i forbindelse med malerarbejder, så du slutteligt får det bedst resultat.

Professionel rådgivning fra erfaren maler Roskilde

Uanset omfanget af dit projekt er det altid vigtigt, at du fra start af får den helt rigtige løsning. I den forbindelse kan det være en stor hjælp at kunne rådføre sig med en erfaren fagmand. Maler Christensen kan med mange års erfaring som maler Roskilde tilbyde dig professionel og kompetent rådgivning og vejledning hele vejen igennem dit malerprojekt, således du er stensikker på at få valgt dig den helt rigtige løsning fra start af.

Vi rådgiver gerne både omkring valg af materialer og løsninger, så du slutteligt får det absolut bedste resultat, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Skræddersyede og unikke løsninger til konkurrencedygtige priser

To projekter er aldrig ens, og derfor laver vi dig gerne en skræddersyet løsning – naturligvis indenfor en fair og konkurrencedygtig pris – uanset omfanget af din opgave.

Maler Christensen er en virksomhed, som kan tilbyde skræddersyede løsninger i forbindelse med både større såvel som mindre opgaver. Vi tager både hånd om arbejdsopgaver for privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger i Roskilde og omegn – og altid indenfor et fornuftigt og konkurrencedygtige prisniveau.

Maleren med de glade kunder

Vi har lige siden første dag af vores eksistens sat kundernes tilfredshed i højsædet, for vi ved godt, at hvis kunden er glad, giver det os ofte nyt arbejde hos venner, bekendte, kollegaer og på arbejdspladsen.

Vi har derfor valgt at lægge alle vores kundeanmeldelser ud på Trustpilot – du kan se et udpluk af dem her i højre side.

Maler i Roskilde med stor ekspertise og erfaring

Malerfirmaet Christensen består idag af Jess Christensen og fem ansatte, som alle knokler for at give vores kunder det bedste resultat. Alle vores malere er alle uddannede og professionelle fagfolk, der sætte en ære i at udføre deres arbejde. Vi er også bevidste om vores sociale ansvar og sørger derfor også for at have praktikpladser til de mange unge mennesker, der er under uddannelse.

Vi bliver ofte kaldt til opgaver i Roskilde og her har vi bl.a. malet følgender steder:

 • Privatbolig i Skovbogade
 • Maling af hus på Knud Den Stores Vej
 • Maling af forretningslokaler på Algade og Skomagergade
 • Opsætning af væv og filt i lejlighed på Københavnsvej
 • Maling af hus i Vindinge

Vi kommer derfor også meget gerne forbi dig for at tage en snak om dit behov – og det koster ikke noget at få os til Roskilde for at give et tilbud!

Maler Roskilde – Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Såfremt du ønsker at få lavet et skræddersyet tilbud på netop det projekt, du ønsker hjælp til, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 53 50 77 00.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail til Jess@maler-christensen.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit malerarbejde i Roskilde eller omegn.